Ny afdeling af Sirius botilbud åbner på Midtsjælland i medio 2024

Om Sirius

Sirius tilbyder botilbud og aktivitetstilbud til borgere som er mentalt retarderede, med udviklingsforstyrrelser eller med andre kognitive vanskeligheder. Sirius er en del af Den Socialfaglige Organisation som driver botilbud på voksenområdet i hele landet.

Sirius specialiserer sig i at skabe fysiske og pædagogiske rammer for borgere som er svære at rumme på de ordinære botilbud. Derfor er vores pædagogiske indsats og vores bo enheder indrettet specielt med omtanke på denne målgruppe. 

Sirius samarbejder med fagfolk og institutioner. Vi afholder undervisningsdage, kurser, temadage og supervision om problemskabende adfærd og komplekse problemstillinger. Vi har besluttet at samle disse aktiviteter i foreningen Videnscenter for Problemskabende Adfærd

Hvis du ønsker at blive klogere på problemskabende adfærd, kan du læse om det her.  

Den Socialfaglige Organisation lægger vægt på socialfaglig kvalitet og udvikling. Og vi lægger vægt på ordentlighed i vores måde at drive virksomhed på.

Problemskabende adfærd

VIDENSCENTER FOR PROBLEMSKABENDE ADFÆRD

Som professionel eller pårørende til et menneske med problemskabende adfærd, har du behov for viden om emnet. Det har vi samlet i Videnscentret. Og vi vil meget gerne dele det med dig!