Et godt sted at være ansat

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere til vores botilbud for mentalt retarderede og udviklingshæmmede. Send os gerne en uopfordret ansøgning:

Vi ønsker at det skal være inspirerende at gå på arbejde. Vi vil gerne udfordre dig fagligt gennem løbende kompetenceudvikling om den for tiden bedste evidens baserede tilgang til arbejdet med mentalt retarderede og psykisk udviklingshæmmede: LA2 og Afstemt Pædagogik. Vi ønsker hele tiden at blive dygtigere. Derfor vil du opleve en arbejdsplads der har en kultur præget af høj faglighed.

Som ansat på Sirius botilbud ønsker vi at du skal opleve en arbejdsplads hvor vi behandler hinanden ordentligt og hvor du har gode vilkår. En arbejdsplads hvor din mening og faglighed er vigtig og hvor du har en stor grad af frihed og ansvar til at træffe beslutninger.

Vi vil gerne, så vidt muligt, bruge din lyst og evner for f.eks. fiskeri, passe dyr, gå i haven, spille computer, bage eller alt muligt andet. For det inspirerer vores beboere og skaber en aktivitet som er rar at være fælles om. Alt sammen noget der gør vores botilbud mere hjemligt og til et godt sted at være, både for ansatte og beboere.

Velkommen til Sirius botilbud!